// Hisskorgar för nyproduktion

Kontakta oss så får du en snyggare hiss

Det kostar så lite extra att få en Snyggare hiss
Det behöver inte kosta mer att få en äkta Åhmans hisskorg när du bygger nytt eller byter ut hisskorgar. Vill du investera i en personlig hisskorg med hög standard och lång livslängd som lyfter fastighetens prestige och värde har vi lösningar för alla hissfabrikat. Hisskorgen är den lilla kostnaden som betyder mest.

Paketerade lösningar eller special
Behöver du ett stort antal hisskorgar till enklare hyrsfastigheter eller en unik hiskorg till ett hotell, flygplats eller köpcentra - vi har lösningarna och hjälper dig med inspiration och råd om vad som går att göra och hur dina önskemål kan bli verklighet.

Paketerade lösningar
Läs mer om våra paketerade lösningar som ger dig möjlighet att få snyggare hissar till bra pris. Även de paketerade lösningarna, Åhmans Regular, Åhmans Medium och Åhmans Premium ger stor flexibilitet och stora möjligheter att skapa personliga och välutrustade hisskorgar.

Special - hisskorgar som säger något om fastigheten
Massivt trä, vackra fanér, läderklädda handledare, handledare i mässing, speglar med fasettslipade kanter och vackra socklar och taklister är några detaljer för dig som vill ha det lilla extra. Du kan också få helt egna väggmotiv som lamineras in i slitstarkt Formica-laminat eller golv med din logotype inlagd. Hisskorgen får ett exklusivt klassiskt utseende och bakom den tidstypiska ytan finns all modern teknik i elektronik och övriga tekniska delar.

När du har specialla krav
Ibland är kraven extra stora. Det kan vara slitstyrka, fukttålighet, lasttålighet, speciella hygienkrav eller andra krav som måste uppfyllas. Hisskorgar till vårdmiljöer, industrier, tunnelbanor, fartyg eller offshore är exempel på miljöer med speciella krav. Rostfria väggar är vanligt när slitagekraven är extra stora. De kan kombineras med extra tåliga avbärare om hissen till exempel kommer att användas för varutransporter och därför behöver göras näst intill vandalsäker eller göras tvättbar med högtryck om riskerna för vandalisering och nedskräpning är stora.

Rostfria väggar är tacksamma även ur designsynpunkt och finns i flera fina präglingar. De kan med fördel därför också användas som designelement.

Golv för speciella behov kan behövas om hissen ska klara tunga laster med truck eller om det i en sjukhusmiljö krävs antistatiska golv för att undvika statisk elektricitet som kan störa personal och känslig elektronisk utrustning.

När priset är det viktigaste kan vi genom att använda plastbelagd plåt som väggmaterial erbjuda kostnadseffektiva lösningar för såväl nya hisskorgar som för renovering.

Copyright 2017 Åhmans i Åhus